Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/6120911

GYIK

                                                      Milyen víztisztítót válasszak?   

                         

                             Milyen minőségben akarsz szűrni?

Melyeket eltüntet

Szálas szűrőbetét

Aktív szenes szűrő

Kerámia szűrő

Fordított ozmózis

Zuhanyszűrő

Nehézfémek (Ólom)

0

Részleges

0

Kiváló

Arzén

0

0

0

Kiváló

Könnyűfém

0

Részleges

0

Kiváló

Kémiai anyagok

0

0

0

Kiváló

Vízkő

0

0

0

Kiváló

Nitrátok

0

0

0

Kiváló

Szerves vegyületek

0

Részleges

Részleges

Kiváló

Fekália bacilusok

0

0

Kiváló

Kiváló

Vírusok

0

0

Részleges

Kiváló

Klór

0

Kiváló

Részleges

Kiváló

Klór melléktermék

0

Kiváló

Részleges

Kiváló

Mérgek

0

Kiváló

0

Kiváló

Lebegő szilárd anyagok

Kiváló

Részleges

Kiváló

Kiváló

Szín és íz

0

Kiváló

Kiváló

Kiváló

 

                          Mekkora költségben tudsz gondolkodni?

Víztisztító készüléket nem egy hónapra vásárolunk, hanem egy egész életre. Ezért érdemes az ár mellett egyéb szempontokat is figyelembe venni, mint például:

  • Ha eddig palackozott vizet ittál, akkor ennek a költsége természetesen kiesik a családi költségvetésből. Nézd meg, mennyit költöttél erre havonta és szorozd fel 10 évre (legalább)
  • A palackozott vízért el kellett menned, bár ha ezt jól szervezted és az amúgy is szükséges bevásárlással kötötted össze, akkor ennek a kieső költsége minimális
  • Ha elfelejtettél gondoskodni palackozott vízről, akkor kénytelen voltál csapvizet inni – kénytelen lettél volna… mert míg a palackot magad mellé vetted, a csapvízért óránként el kellett volna sétálni, amihez, ugye, nem vagy egyelőre hozzászokva, így lényegesen kevesebbet ittál a következő bevásárlásig – ennek az egészségedre van hosszú távú hatása – a betegség pedig pénzbe kerül

Sokan foglalkoznak a víz tisztításával manapság, így a készülékek ára kb 50.000 Ft-tól egészen több százezer forintig terjed.

A sokszázezres tisztítók nagyon komoly marketinget igényelnek (persze ez az árába beépítésre kerül). Vannak készülékek, melyek értékesítése mögött MLM rendszer áll, ezeknek a sokfelé porlasztott jutaléka miatt nagyon magas az ára.

Nem csak a kezdeti árat kell megnézni, hanem a szervizelés költségét is, mert az minden évben jelentkezik, így nem mindegy, hogy mennyi és mi van benne: pl. mely szűrőket cserélik ki. milyen gyakorisággal, mennyit kell fizetni, ha közben kiderül, hogy egy másik alkatrészt is cserélni kell stb.

Nekünk  olyan szervízcsomagunk van, mely egy évvel meghosszabbítja a garanciát 7 éven át. A készülék bármilyen meghibásodása esetén, a következő szervízig, vállaljuk a készülék teljes körű javítását vagy cseréjét. Csak a kiszállás költségét kell fizetni.

Érdemes megnézni, hogy a készülék árában mi van benne: csak a szűrő ? Mert ehhez kell egy csaptelep is, melyet előfordulhat, hogy külön számolják fel. Van-e benne puffertartály? mert ha anélkül szerelik be a készüléket, akkor elégtelen víznyomás esetén előfordulhat, hogy órákat kell várnod, míg egy pohár megtelik vízzel. Lehet, hogy ezt a tartályt is külön számolják fel…

Végül, érdemes megnézni a minőséget is, hiszen ha hosszú távra vásárolsz, nem mindegy, hogy hány év múlva kell ismét egy „nagyberuházás”-t eszközölnöd. Manapság szinte mindent távolkeleten gyártanak, így ez nem elegendő a tájékozódáshoz, DE  az a cég, aki vállalja a szervízeléssel a garancia hosszabbítását, bízik a készülékében és a saját szakembereiben.