RO - Prémium víztisztító nyomásfokozóval

RO - Prémium víztisztító nyomásfokozóval
RO - Prémium víztisztító nyomásfokozóval
RO - Prémium víztisztító nyomásfokozóval
RO - Prémium víztisztító nyomásfokozóval
Beszerelés
Utánsózó patron
UV lámpa készlet
105 000 Ft

Dekoratív, design dobozba bújtatott készülék, mely egy esztétikus, különleges kinézetet ad a konyhaszekrényben tárolt egyéb kellékek mellett.

Az esztétikum nem minden, használatával egy magas minőségű szűrt vizet kaphatunk, 95%-ban kiszűri a vízben lévő szennyeződéseket.

A legjobb választás a prémium felszereltségű konyhák tökéletessé tételéhez.

  

Részletek

Mit kell tenned, hogy a Tiéd legyen a készülék?

Tedd a kosaradba a terméket és ha szeretnéd a legegyszerűbb módot a beszereléshez, akkor kérd hozzá a szakembereink segítségét.

 • a megrendelést követő 24 órán belül hívni fogunk
 • egyeztetünk egy számodra megfelelő időpontot a beszereléshez
 • lehet, hogy a szakértő kolléga fog kérni néhány fényképet a beszerelés helyéről, hogy mindennel fel tudjon készülni
 • a megbeszélt időpontban a kolléga megjelenik nálad a készülékkel és üzembe helyezi azt
 • kapsz majd egy szervizkönyvet a garancialevélhez, melyben vezetni fogjuk a szervízelést minden évben  
 • nem kell aggódnod, hogy elfelejted az évfordulót, mert mi évente keresni fogunk, hogy leegyeztessük a szervízelés időpontját

Mitől lesz tökéletes a családod vízellátása?

 • a víztisztító kiválasztásával már egy nagyon nagy lépést tettél a tökéletesség felé

DE van még egy lehetőséged a teljesség megvalósításához:

 • egy forradalmian új, hidrogénnel dúsító készülék

Ha a képre kattintasz, mindent tudnivalót elolvashatsz róla.

Itt meg is rendelheted.

Kattintás előtt annyit elárulhatunk, hogy az a víz, amit ez a készülék előállít, egy közel 600-as ORP értékkel rendelkezik. Ez hétköznapi nyelven azt jelenti, hogy egy elképesztően magas antioxidáns tartalmú vizet tudsz vele előállítani a saját otthonodban.

 

Berendezéseink OTH engedéllyel rendelkező, reverzozmózis-rendszerrel működő, szivattyús, automata víztisztítók. Ez a készülék, a formatervezésnek köszönhetően, rendkívül helytakarékos. Beszereléskor a vízszűrőt és a tartályt célszerű a mosogatópultban vagy 2-3 m-en belül, a szekrényben elhelyezni. Így a mosogatón, a régi csap mellett csak egy exkluzív csap látszik, amelyből a méregtelenítésünket segítő, kristálytiszta vizet kapjuk.

Mérete: magasság/mélység/szélesség: 44/44/25 cm.
Teljesítmény: 8-15 liter/óra víznyomástól, szennyezettségtől függően.
Felépítése: Három előszűrő (PP 5 μ + G.A.C. + C.T.O.) + RO membrán + utószénszűrő (G.A.C.) + tartály + krómozott csaptelep + beszerelési tartozékok + kiegészítők.
Működési feltétel: min. 1 bar nyomás. Vezetékes víz rákötést, szennyvízelvezetést és 220 V-os csatlakozást igényel (stabil működés ingadozó illetve gyenge nyomásnál is.)
Tartály: 9 literes,  hasznos térfogata kb. 4-5 liter.
Szűrőcsere: Félévente vagy évente szükséges.

Megrendelhető az OTH által ajánlott fertőtlenítés.

Kiegészíthető: UV lámpával, visszasózó patronnal, energetizálóval.
Bővíthető: asztali mix-szel.

Az 5 fokozatú víztisztító tartozékai:
– 5 mikronos szűrő: polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
– Aktív szénszűrők (G.A.C. + C.T.O.): eltávolítják a vízből a klórt, a szagokat, a klór-fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
Az előszűrők az RO membrán és a gép élethosszát hosszabbítják meg, segítik a berendezést, hogy kiváló hatásfokkal működjön.
 – Ozmózis membrán: 0,0001 mikron lyukméretű – eltávolítja a szennyeződések nagy részét a vízből (nehézfémeket, vízkövet, trihalogén-metánokat, nitrátot, arzént, hormon-származékokat, ipari folyékony hulladékokat, stb.).     

 – Utószénszűrő (G.A.C.): eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór-fenol  származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket. Az ezüst nagy mértékben csökkenti a baktériumok, gombák és algák elszaporodását. 

A készülékek szűrőinek összeállítása változó lehet, a szűrők márkajelzései esetenként eltérhetnek!

A készülék vízszivárgás érzékelő elzáró szeleppel is rendelkezik, amely a víz szivárgása esetén leállítja a víz áramlását, megakadályozva ezzel a vízkárokat.

Fontos: 1 liter tiszta víz előállításánál kb. 1,5 – 3 liter víz megy el a szennyvízbe, de ez gépenként változhat.

A víztisztító műszaki garanciája 1 év. A helytelen beszerelésből adódó meghibásodásokra nem vállalunk garanciát. A teljes körű garancia feltétele a cégünk szervizesei által elvégzett éves szűrőcsere, mely esetben minden alkalommal + egy évig garanciát vállalunk a következő esedékes szűrőcseréig, 7 éven keresztül. Amennyiben az ügyfél nem kéri az OTH által javasolt 3 havonkénti fertőtlenítést, úgy a garancia nem vonatkozik a készülék lefertőződésére!

Adatok
Cikkszám
J27RP
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!