Milyen víztisztítót vegyek?

– Víztisztító kalauz

Az attól függ, hogy mi a célod?

  1. Milyen minőségben akarsz szűrni?
  2. Mekkora költségben érdemes gondolkodni?

 

1. Milyen minőségben akarsz szűrni?

2. Mekkora költségben érdemes gondolkodni?

Víztisztító készüléket nem egy hónapra vásárolunk, hanem egy egész életre. Ezért érdemes az ár mellett egyéb szempontokat is figyelembe venni, mint például:

  • Ha eddig palackozott vizet ittál, akkor ennek a költsége természetesen kiesik a családi költségvetésből. Nézd meg, mennyit költöttél erre havonta és szorozd fel 10 évre (legalább)
  • A világon 1.000.000 db palackozott vizet adnak el PERCENKÉNT - ez olyan mértékben szennyezi a környezetet, hogy csak emiatt évente több gramm műanyag kerül be mindannyiunk szervezetébe.

A készülékek ára kb 50.000 Ft-tól egészen több százezer forintig terjednek.

Vannak készülékek, melyek értékesítése mögött MLM rendszerek állnak, ezeknek a sokfelé porlasztott jutaléka miatt nagyon magas az ára, akár többszázezer forint is lehet.

Nem csak a kezdeti árat kell megnézni, hanem a szervizelés költségét is, mert az minden évben jelentkezik, így nem mindegy, hogy mennyi és mi van benne: pl. mely szűrőket cserélik ki. milyen gyakorisággal, mennyit kell fizetni, ha közben kiderül, hogy egy másik alkatrészt is cserélni kell stb.

A mi éves szervízcsomagunk egy évvel meghosszabbítja a garanciát 7 éven át. A készülék bármilyen meghibásodása esetén, a következő szervízig, vállaljuk a készülék teljes körű javítását vagy cseréjét.

A víztisztító berendezés tartozékai:

  • Maga a készülék
  • Puffertartály
  • Csaptelep

Mindig nézd meg, hogy az ár tartalmazza-e mindegyiket.

Érdemes megnézni a minőséget is. Manapság szinte mindent távolkeleten gyártanak, így ez nem elegendő a tájékozódáshoz, DE  az a cég, aki vállalja a szervízeléssel a garancia hosszabbítását, bízik a készülékében és a saját szakembereiben