Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/6120911

UV lámpa komplett 6 W/ 1 GPM
UV lámpa komplett 6 W/ 1 GPM
25 000 Ft

UV lámpa komplett 6 W/ 1 GPM

UV lámpa komplett 6 W/ 1 GPM

Az UV lámpa elpusztítja a vízben lévő vírusok és baktériumok jelentős részét, valamint meggátolja azok elszaporodását.

Szükséges lehet pl. fúrt kutak vízének ivásra és főzésre történő felhasználásakor, vízminőségtől függően.

25 000 Ft
Részletek

Az UV lámpa komplett 6 W/ 1 GPM tulajdonságai:

Hosszúság: 260 mm

Átmérő: 50 mm

1 db izzóval, 6 W

Teljesítmény: 5760 l/nap

Csatlakozás: 1/4″

MI VAN A CSAPVÍZBEN ?

A csapvíz összetételének témája egy örök kérdéskört hordoz magában, hiszen rengeteg kutatás és vélemény született meg ezzel kapcsolatban a pozitív és negatív oldalon egyaránt. Az ivóvizet olyan mélyfúrású kutakból, illetve folyókból nyerjük, amelyekbe szennyvizeinket is engedjük.  Nemcsak az általunk használt víz kerül vissza, de olyan további káros anyagok is rontják a víz minőségét, mint például:

  • a mezőgazdaságban használatos szerek, amelyek a talajvízbe kerülve szennyezik a vizet,
  • a különböző káros anyagok (nitrogén-oxidok, kén-dioxid) levegőbe jutása révén szennyezik az esővizet, amely csapadék formájában kerül vissza a folyókba, tengerekbe, óceánokba,
  • a gyárak melléktermékei, amelyek szűrés nélkül kerülnek vissza vizeinkbe,
  • a háztartási hulladékok, amelyek vízbe öntve okozhatnak kárt annak minőségében,
  • valamint a kőolaj és annak maradványai, amely a víz felszínén egy réteget képezve elzárja a napfényt a vízben élő élőlényektől, ezzel megakadályozva azok gázcseréjét.

Vizeink szennyezésével nemcsak a saját környezetünket, de az élővilágot és egészségünket is károsítjuk. Ide tartozik minden olyan tevékenység (legtöbbször emberi beavatkozás), amely fizikai, kémiai, biológiai, bakteriológiai, illetve radiológiai tulajdonságában csökkenti vagy megszünteti a víz emberi fogyasztásra való alkalmasságát. Az imént említett tények csak töredékei azoknak az anyagoknak, amelyek szennyezik a vizet.

Bár rengeteg tisztítási mechanizmuson megy keresztül a víz, amíg eljut az Ön otthonába, azonban ez még mindig nem az a minőség, amire valóban szüksége van szervezetének.

Adatok
Cikkszám:
UV6W
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!