UKKO Pocak Teakeverék 120 g

UKKO Pocak Teakeverék 120 g
2 990 Ft

Ha puffad, feszít, csikar a gyomrunk, vagy a gyerekek pocakja, ha ránk tör az émelygés, a hányinger vagy elkapunk egy makacs emésztőrendszeri fertőzést és hányás-hasmenés tizedeli a családot, mindig a Pocak Teáját isszuk, mert gyorsan rendbe rakja a dolgokat odabent, és imádja az egész család. Egy nagyon finom és jótékony tea, tele csupa hasznos gyógynövénnyel.

A tea fogyasztásával, a túlevésből, esetleg másnaposságból eredő, illetve gyomor vagy bélrendszer eredetű fertőzések okozta kellemetlen tünetek gyorsan enyhülhetnek, és rövid időn belül meg is szűnhetnek.

Teánkat a csipkebogyó, kamilla, gyömbér, citromfű és hibiszkusz megfelelő arányú keveréke alkotja. Együtt, egymás hatását kiegészítve és felerősítve, neked is gyors enyhülést hoznak, amikor gyomorbántalmak gyötörnek.

Részletek

Biztosan ismerjed az érzést, amikor egy-egy nagy lakoma vagy ivászat után kellemetlen gyomor-puffadás, hányinger, émelygés vagy elviselhetetlen fejfájás tör rád, vagy azokat a kellemetlen élethelyzeteket, amikor bekapsz valami ronda emésztőrendszeri fertőzést, és megállíthatatlannak tűnő hányással és/vagy hasmenéssel kell megküzdened.

Négy gyermekes családként, természetesen mi is rendszeresen találkozunk ilyesfajta tünetekkel, ezért is hoztuk létre a Pocak Teakeveréket. Mindig tartunk otthon belőle néhány csomaggal, hiszen ez a finom és hatékony, gyermekeknek is adható természetes gyógyír, valóban gyors enyhülést hoz a háborgó gyomornak.

Az UKKO Pocak Teakeverék hatékonyságának titka, a magas minőségű gyógynövény összetevőkben, illetve a köztük lévő szinergiában rejlik. A keverék minden eleme, az emésztőrendszeri problémák megoldásához elengedhetetlenül fontos tulajdonságokat hordoz, melyek a teában, egymás hatását felerősítve, kiegészítve jelennek meg, komplett megoldást nyújtva, különböző eredetű problémákra.

Javítja az emésztést, csökkenti a puffadást és a görcsöket

A Pocak tea, természetes hatóanyagainak köszönhetően, segíti az emésztést és puffadáscsökkentő, görcsoldó hatású. Fogyasztása felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat, elősegíti az epeürítést, serkenti a gyomorsav elválasztást és erősíti a gyomrot, tehát hatására javul az emésztés hatékonysága.

A hatékonyabb, gyorsabb emésztés pedig azt jelenti, hogy hamarabb könnyebbülhetsz meg egy-egy nehezebb étel, vagy túlzásba vitt evészet okozta puffadástól vagy egyéb diszkomfort érzettől.

Gyógynövény hatóanyagainak többsége, görcsoldó és nyugtató hatással is bír, így a tea fogyasztása a hascsikarással járó gyomorproblémák esetén is javallott, mivel gyorsan és hatékonyan csillapítja le a háborgó gyomrot.

Csökkenti a hányingert és az émelygést (másnaposság ellen is alkalmazható)

Sokaknál gyakori probléma, hogy bizonyos ételek fogyasztása vagy a túlevés gyomorrontáshoz vezet, ami másnap okozhat émelygéssel, hányingerrel és elviselhetetlen fejfájással járó tüneteket. Ezek a tünetek súlyosabb esetben görcsös hányáshoz is vezethetnek.

Számukra is, és a túlzott alkoholfogyasztás okozta másnapossággal küzdők számára is jó hír, hogy a Pocak tea fogyasztása, kiválóan csillapítja a hányingert és az émelygést, nyugtatja a gyomrot és a bélrendszert.

Az ilyen helyzetekben jelentkező erős fejfájás gyakran a kórós folyadékhiánynak tudható be (az alkoholnak például folyadékelvonó hatása van), ezért a teából ébredés után érdemes elkortyolni akár egy-másfél litert is, de csakis lassan, a kortyok között egy-két perces szüneteket tartva. Mire végzel vele, a fejfájás is csillapodni fog, majd meg is szűnik az émelygéssel együtt.

Hatásos lehet emésztőrendszeri fertőzésekkel szemben

Akinek már legalább óvodás korú gyermeke van, pontosan tudja, hogy a gyerekek a közösségből milyen csúnya, napokig tartó hányással és hasmenéssel járó gyomor és bélrendszeri fertőzéseket hoznak haza, amik aztán rendszerint az egész családon végigmennek.

Ha van otthon a Pocak Teakeverékből, akkor jelentősen lerövidíthető a gyógyulási idő, mivel teánk gyógynövény összetevői, fertőtlenítő hatásuknak köszönhetően, hatékonyan megtisztítják az emésztőrendszert a kórokozóktól. Egyes hatóanyagok a vírusok, mások a baktériumok elszaporodását és fejlődését gátolják, de vannak olyanok is amelyek a gombás fertőzések ellen nyújtanak védelmet.

Az antiszeptikus, antivirális és antifunginális hatás mellett, vitaminokkal és ásványi anyagokkal is segíti az immunrendszer működését, hogy az hatékonyabban tudja felvenni a küzdelmet, a kellemetlen tüneteket okozó kórokozókkal szemben.

Legyen kéznél a gyógyír, ha jön a baj!

Tarts Pocak Teakeveréket a házi patikádban!

Amikor az emésztőrendszeri problémák első tüneteit érzed magadon, vagy tapasztalod gyermekeiden, mint például a puffadás, az émelygés, hányinger vagy hasi görcsök, azt javasoljuk rögtön igyatok meg néhány bögre Pocak Teát. Meglátod, hamar enyhülést hoz majd! Pár napig tartó rendszeres tea fogyasztással, gyorsabban túl lehettek a tüneteken és gyökerénél fogva szüntethetitek meg a problémákat.

Az olyan járványos időszakokban, amikor tudod hogy hányással, hasmenéssel járó fertőzések garázdálkodnak a gyerekek között, rendszeresen itasd a teát gyermekeiddel, már az előtt hogy elkapnák a betegséget. Így ellenállóbbá teheted a szervezetüket az emésztőrendszeri fertőzésekért felelős kórokozókkal szemben és a tea hatóanyagaival megtámogatott immunrendszerük nem fog teret engedni a betegségnek. A mieink azért általában elkapják, de jóval hamarabb és könnyebben túl lesznek rajta.

Ha kipróbálod a teánkat, rá fogsz jönni, hogy rendszeres fogyasztása nem lesz nehéz, mert gyógynövény teakeverékünk lefőzött teája amellett hogy hatásos, olyan finom is, hogy könnyedén felveszi a versenyt bármely élvezeti teával, így házi patikád egyik legfontosabb darabja lehet az UKKO Pocak Teakeverék.

Az UKKO Pocak Tea élelmiszer készítmény, alkalmazása nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést! A teakeverék bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén a tea fogyasztása nem javallott, illetve ha rendszeresen gyógyszereket szedsz, vagy tartós gyógykezelésre szorulsz, konzultálj orvosoddal, gyógyszerészeddel, mielőtt megrendeled.

 

Adatok
Cikkszám
UKKOPO120
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!