Soda Stream - Spirit Red

Soda Stream - Spirit Red
Soda Stream - Spirit Red
Soda Stream - Spirit Red
Soda Stream - Spirit Red
Soda Stream - Spirit Red
Soda Stream - Spirit Red
Soda Stream - Spirit Red
Soda Stream - Spirit Red
27 290 Ft

SodaStream

Spirit Red

  • Letisztult, stílusos megjelenés
  • Könnyű, egygombos mechanikus működési elv
  • Működtetése nem igényel áramot, és nincs benne akkumulátor
  • Akár 60 - 80 liter szénsavas víz készítése 1 patronnal

Otthon készített szódavíz

Szereted a szódát? Készítsd el a sajátodat amikor épp kedved szottyan mindig frissen és annyi buborékkal, amennyivel szereted.

Cipekedés nélkül

Már te is unod a folytonos cipekedést? Egyetlen SodaStream patron 60-80 liter szóda elkészítésével, 40-50 darab 1,5 literes palack cipelésétől mentesít, amit haza kell cipelned. 

Fölösleges hulladék nélkül

Egy SodaStream palackot akár 3 évig is használhatsz és ez alatt a földet 2.500 PET palacktól óvod meg. Elgondolkodtató, nem de?

Már 50 Ft-tól1 liter szódavíz

Számoljunk együtt: Az üres patron cseréje 2.990 Ft-ba kerül, ami azt jelenti, hogy 1 liter otthon elkészített szódavíz ára 50 Ft-tó.

Részletek

SodaStream Spirit Red
A kellemes és vonzó megjelenésű SodaStream Spirit különböző színekben érhető el. Az új beépített mechanizmusoknak köszönhetően már nem kell a palackokat csavaroznod a szódagép használatához, csak egyszerűen be kell pattintani és már készíthető is friss szódavíz. Vége a nehéz műanyag palackos vizek cipelésének. Bármikor készíthetsz friss szódavizet vagy szörpöt erőlködések nélkül.


Red Dot Design Award
Egy dizájn tematikájú, pályázati rendszerű verseny. A legrégebbi, 1954 óta kiosztott díj a termékdizájn díj. A világ egyik legrangosabb design elismerését jelenti a cím birtoklása. A SodaStream Spirit készülékei 2017-ben részesültek az elismerésben!Könnyű, egygombos mechanikus működtetés
A SodaStream Spirit Red működtetése nem igényel elektromos áramot és akkumulátort sem tartalmaz. A készülék tetején elhelyezett nyomógomb segítségével tudod elkészíteni a szódavizet. Többszöri megnyomással tudod a szénsav erősségét szabályozni. A CO2 patronnal akár 60 – 80 liter szódavizet készthetsz. (Függ az szénsav erősségétől!)


Segíts megmenteni a világot a műanyag palackoktól
Csökkentsük együtt az egyszer használatos műanyag szennyezés hatásait. Mennyi műanyag kell még, hogy szembesüljünk a pusztításunkkal? Itt az idő, hogy változtass, a döntés a Te kezedben van!


SodaStream Patronok
A SodaStream szíve a gázzal töltött patron. Egy teli patronból 60-80 liter szódavíz készíthető - a szénsaverősségtől függően. Amennyiben a patron kiürült, elég egyszerűen csak kicserélni a legközelebbi csereponton. Az eredeti SodaStream patronokat a SodaStream saját gyáraiban gyártja, tölti és minden újratöltésnél minden egyes darabot technikai és biztonsági szempontból is ellenőriz. Az ellenőrzés során talált hibás darabokat a SodaStream azonnal kivonja a forgalomból, így garantálva az első osztályú minőséget és biztonságos használatot. Az eredeti SodaStream patron ismertetőjegyei a SodaStream logóval ellátott etikett a patronon és SodaStream védőfólia a szelepen.


A csomag tartalma:

  • 1db SodaStream Spirit Red szódagép
  • 1db BPA mentes, nyomásálló műanyag palack
  • 1db 60 – 80 liter szénsavas víz előállítására alkalmas CO2 patron
Adatok
Cikkszám
SSSR
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!