Soda Stream - Jet Antracit

Soda Stream - Jet Antracit
Soda Stream - Jet Antracit
Soda Stream - Jet Antracit
Soda Stream - Jet Antracit
Soda Stream - Jet Antracit
Soda Stream - Jet Antracit
25 290 Ft

SodaStream

JET ANTRACIT

  • Manuálisan választható szénsaverősség
  • Könnyű, egygombos mechanikus működési elv
  • Vékony és stílusos kialakítás
  • Működtetése nem igényel áramot, és nincs benne akkumulátor
Részletek

SodaStream JET Antracit
A SodaStream Jet Antracit egy mechanikus elven működő otthoni szódavíz készítő készülék. A vékony kialakításának és a SodaStream Jet egyedülálló színvilágának köszönhetően szinte minden háztartásban megállja a helyét. Működtetése rendkívül egyszerű, helyezd be CO2 patront, töltsd fel megfelelő mennyiségű vízzel a BPA mentes palackot, csavard be az üveget és már nyomhatod is a gombot. Vége a nehéz műanyag palackos vizek cipelésének. Bármikor készíthetsz friss szódavizet vagy szörpöt erőlködések nélkül.


Könnyű, egygombos mechanikus működtetés
A SodaStream JET Antracit működtetése nem igényel elektromos áramot és akkumulátort sem tartalmaz. A készülék tetején elhelyezett nyomógomb segítségével tudod elkészíteni a szódavizet. Többszöri megnyomással tudod a szénsav erősségét szabályozni. A CO2 patronnal akár 60 – 80 liter szódavizet készthetsz. (Függ az szénsav erősségétől!)


Stabil, biztonságos működtetés
A SodaStream JET készülékeket egy speciális műanyag talapzattal tervezték, és hasonló elven került kialakításra a szénsavasító palack is. Ennek köszönhető a használat közben tökéletes stabilitás.


Segíts megmenteni a világot a műanyag palackoktól
Csökkentsük együtt az egyszer használatos műanyag szennyezés hatásait. Mennyi műanyag kell még, hogy szembesüljünk a pusztításunkkal? Itt az idő, hogy változtass, a döntés a Te kezedben van!


SodaStream Patronok
A SodaStream szíve a gázzal töltött patron. Egy teli patronból 60-80 liter szódavíz készíthető - a szénsaverősségtől függően. Amennyiben a patron kiürült, elég egyszerűen csak kicserélni a legközelebbi csereponton. Az eredeti SodaStream patronokat a SodaStream saját gyáraiban gyártja, tölti és minden újratöltésnél minden egyes darabot technikai és biztonsági szempontból is ellenőriz. Az ellenőrzés során talált hibás darabokat a SodaStream azonnal kivonja a forgalomból, így garantálva az első osztályú minőséget és biztonságos használatot. Az eredeti SodaStream patron ismertetőjegyei a SodaStream logóval ellátott etikett a patronon és SodaStream védőfólia a szelepen.


A csomag tartalma:

  • 1db SodaStream JET Antracit szódagép
  • 1db BPA mentes, nyomásálló műanyag palack 0,9 liter
  • 1db 60 – 80 liter szénsavas víz előállítására alkalmas CO2 patron
Adatok
Cikkszám
SSJA
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!