Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/6120911

LOURDES
LOURDES
299 000 Ft

LOURDES

Lourdes hidrogénesvíz-készítő készülék

Világszabadalom egy egészségesebb világért!

Hogy megértsük a működését, kezdjük mindjárt az alapoktól. A szabadgyökök sejtszinten több célpontot is támadnak:

 • a sejthártyát
 • a proteineket 
 • a nukleinsavakat

A szabadgyökök az okozói lehetnek:

 • a ráknak
 • a cukorbetegségnek
 • a magas vérnyomásnak 
 • a vírusfertőzések elharapózásának
 • a bakteriális fertőzéseknek 

táplálékaink ma már nem tartalmazzák a megfelelő antioxidáns és vitamin mennyiséget, ezért dominanciába kerülhetnek szervezetünkben a sejtpusztító hatású oxidánsok.

299 000 Ft
Részletek

Ha naponta megiszol 4-8 pohár Hidrogénnel dúsított vizet olyan, mintha megettél volna 15-20 db almát.

 • egy esetleges vírusfertőzés, influenza, nátha akár pár óra alatt is lezajlódhat a szervezetedben (hamarabb túllehetsz rajta)
 • energetizál - sokkal frissebbnek, dinamikusabbnak fogod érezni magad
 • a gyógyszeres kezelések hatékonyabbá válnak és a gyógyszermaradványok könnyebben kiürülnek a szervezetedből
 • megelőzheted a gombás fertőzéseket

De miért Lourdes? Honnan kapta a nevét a készülék?

Lourdes egy kisváros Franciaországban, a Pireneusok lábánál. A város ma jelentős zarándokhely, amely azután alakult ki, hogy egy helyi lánynak, Bernadette Soubirousnak megjelent Szűz Mária. Szűz Mária arra kérte Bernadettet, hogy igyon az ottani forrásból és mosakodjn meg benne. Az ide látogató zarándokok ezt a rituálét ismétlik meg. A forrásnál kezdettől fogva tapasztaltak csodás gyógyulásokat. A rendkívüli gyógyulások azonnal felvetették a forrásvíz összetételének vizsgálatát. 

Azonban a többszöri laboratóriumi eredmény csalódottságot okozott, hiszen nem, hogy gyógyvíznek nem minősülő összetételű, de még csak nem is különbözik semmiben a forrásvizektől. Az 1934-35-ben végzett kutatás végül áttörő eredményt hozott. Két mintát vettek a vízből:

 • az egyiket a forrás kifolyójából
 • a másikat azt követően, amikor egy sebekkel borított testű embert merítettek a medencébe

Két külön intézetbe küldték a mintákat analizálásra, különös tekintettel a bakterológiai tényezőkre. Mindkét vizsgálat teljesen azonos összetételű eredményt hozott, mely semmi rendkívüliséget sem mutatott. Mindkét mintában találtak baktériumokat, ám ezek közömbösnek mutatkoztak, amikor beoltottak velük tengerimalacokat.

Ezek a kis állatok semmi jelét nem mutatták a betegségnek. Ugynakkor azok az állatok, amelyeket a bakterelógiai szempontból egyazon összetételű Szajna-vízzel oltottak be, rövid időn belül elpusztultak.

Vajon mi lehet az oka annak, hogy a "fertőzött víz" nem fertőz?
A következő tudományos igényű vizsgálatot 1870 körül, Prof. Eduard Filhol gyógyszerész végezte a Toulouse-i Természet-tudományi Kar professzora, aki hidrológus és ásványkutató volt.

Megállapította, hogy a víz „aktív hidrogént” tartalmaz, ami egy rendkívül hatásos szabadgyök ölő ion – hidranion.

Ez mágnesként vonzódik a szervezetünkben lévő szabadgyökökhöz és azonnal semlegesíti őket. Ez olyan mértékben erősíti az immunrendszert, hogy egy esetleges vírusfertőzés akár pár óra alatt lezajlódhat a szervezetünkben, míg normál esetben ez pár napig tart. A bakteriális fertőzések orvosi kezelése mellett kiváló kiegészítő terápia. Úgyszintén rendkívül hatékony a rák megelőzésében, a már megbetegedett szervezetet pedig segíti az onkológiai kezelések mellett.

Mivel a forrás csak napi 120 liter vizet ad, felmerült a kérdés: hogyan lehet reprodukálni ezt a vizet bárhol a világon? Ennek a kérdésnek és kutatásnak lett az eredménye két készülék. Egyik otthoni körülményekre, másik azok számára, akik napközben folyton úton vannak:       

Fontos, hogy támogassuk szervezetünket elegendő mennyiségű antioxidánssal, hogy ezáltal erősítsük a szervezet védekezőképességét és méregtelenítését.

A hidrogénion tulajdonságai: 

 • Antioxidáns, amely szabad elektronjával az oxidált szervezetben létrejövő szabadgyököket hatásosan semlegesítheti. A szervezetbe bevitt vízzel együtt minden sejtbe könnyen eljuthat, ahol antioxidáns hatását kifejtheti.
 • Egy 20 percig hidrogénezett rH₂ = 0-8-as vízben a hidrogénaktivitás, azaz az elektronaktivitás igen magas, ami a szabadgyökök semlegesítését nagyon hatásossá teheti.

Lourdes hidrogénes víz fogyasztása: napi 4-8 pohár hidrogénnel dúsított víz ajánlott. A berendezéssel  előállított víz hidrogéntartalma az elkészítést követően fokozatosan csökken, ezért javasolt a hidrogénnel dúsított vizet aznap elfogyasztani.

Fontos! A készüléket erősen javasolt desztillált vízzel vagy a fordított ozmózis elvén működő víztisztítóval használni!

A Lourdes hidrogénesvíz készítő készülék működési leírása: 

A berendezés a vízbontáshoz szükséges egyenáramot négyszögimpulzusok alakjában juttatja az elektrolízis cellába. A cella a géptestben elhelyezett tartályból kapja a tápvizet. A készülék folyamatosan elkülönítve tartja az elektrolízishez szükséges tápvizet, és a hidrogénesvízes  kancsó fogyasztásra szánt vízét. Az elektrolízis során a felszabaduló hidrogén a géptesten álló hidrogénesvíz kancsó aljába épített katódon válik ki, majd a kancsó vizében nyelődik el. Az anódon felszabaduló oxigén egy része az elektrolízis cella vizében elnyelődik, a másik része elillan a levegőbe.
A felszabadult oxigén bejutását a hidrogénes-víz kancsóba, a beépített membrán akadályozza meg.

Karbantartás:

Tisztító program elvégzése: hetente 2-3 alkalommal.

Szűrőcsere: 6 havonta.

Kancsócsere: 3-5 évente.

Tartozékok:

Lourdes – Hidrogénesvíz készítő készülék

Adapter, szivacs, citromsav, felhasználói kézikönyv

Adatok
Cikkszám:
HS-71
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!