Energetizáló csomag - Víztisztító - Ro 117 Fresh - Fordított ozmózis

-7%
Energetizáló csomag - Víztisztító - Ro 117 Fresh - Fordított ozmózis
Energetizáló csomag - Víztisztító - Ro 117 Fresh - Fordított ozmózis
Energetizáló csomag - Víztisztító - Ro 117 Fresh - Fordított ozmózis
Energetizáló csomag - Víztisztító - Ro 117 Fresh - Fordított ozmózis
252 000 Ft
233 700 Ft
Kezdete: 2020.05.07   A készlet erejéig!

Energetizáló csomag - Víztisztító - Ro 117 Fresh - Fordított ozmózissal, teljeskörű beszereléssel

Részletek

Energetizáló kerámia egység (EMC + Tourmaline)

Az EMC kerámia egy lehetőséget kínál, hogy újra regenerálódjon a víz, a turmalin javítja a vérkeringést, csökkenti a stresszt, növeli a mentális állóképességet és az immunrendszer erejét. Meglévő víztisztítók tökéletes kiegészítő eleme!

Szürke, rideg, magas hőfokon kiégetett kerámia, szonda alakú. Kicsinyíti a vízklasztereket, csökkenti a felületi feszültséget és gátolja az oxidációt, infravörös sugarakat bocsát ki. Aktiválja és energetizálja a vizet, elősegíti a víztisztulást, javítja az ivóvíz minőségét és a víz felvételét a szervezetbe. Jól megmunkálhatók láncok és karkötők elemeinek kialakítására.

Az EMC kerámia egy lehetőséget kínál, hogy újra regenerálódjon a víz.

A víz energetizálása:
A magányos vízmolekulák gyenge kötésekkel molekulahalommá állnak össze, amelyeket klasztereknek nevezünk. A vízenergetizáltság mértékének egyik indikátora ezeknek a klaszter-szerveződéseknek a nagysága. Minél kisebb a víz-klaszter, annál könnyebb a tápanyagok és ásványi anyagok behatolása a sejtbe, és a káros anyagok eltávolítása.
Az EM kerámia előidézi a klaszterek méretének csökkenését, s ezáltal energetizálja a vizet.

Az EMC kerámia kódolja és átadja a rezgéseiből származó információkat a víz szerkezetébe, elősegítve ezzel a szervezet anyagcseréjét.

Az EMC kerámia leírása:
Az EMC kerámia egy különleges alapanyagból, a Kibushi-ból készül. Ez az anyag őskori mikroorganizmusokat tartalmaz, olyan szerves anyagokat és enzimeket, amelyek több, mint 1 millió évesek. A Kibushi EM-BIO1-gyel és EM-mel történő fermentálás után 800-1200°C-on légmentesen kerülnek kiégetésre. A fermentáció által az anyag ásványi anyagainak kristályos szerkezete megőrzi a tipikus energetizáló ujjlenyomatait ezeknek az összetevőknek.

Az EMC kerámia hatásai

 • Aktiválja és energetizálja a vizet
 • Javítja a(z ivó)víz minőségét
 • Segíti a sejtek anyagcseréjét a szervezetben
 • Javítja a víz szállítóképességét a létfontosságú összetevőkkel kapcsolatban
 • Erősíti a víz tisztulását
 • Optimalizálja a víz oldó- és kötőerejét a:
  – Vízklaszterek kicsinyítésével
  – A felületi feszültség csökkentésével
  – Infravörös sugárzás kibocsátásával

A kerámia által leadott elektromágneses sugárzás energetizálja a vizet. Emellett a nagyobb klasztereket kisebbekre bontja. A víz felületi feszültségét csökkenti és ezzel a víz oldó- és kötőképessége erősödik. Ezáltal az üledék és a szennyeződés könnyebben feloldódik, és a feloldott anyagok könnyebben transzportálódnak, illetve lebegnek szabadon. Az EMC kerámiával kezelt víz könnyebben keresztülhatol a sejthártyán. Azonkívül az elektromágneses sugárzás hozzáadódik a hosszúhullámú infravörös sugárzáshoz, ami a mélyszöveti hatékonyságot rendkívüli módon javítja. A kerámia égetése során rögzült összetevők és mikroorganizmusok tipikus rezgései a kerámiából kisugárzásra kerülnek, és a vízben elterjednek. Egy probiotikus (életet segítő) rezonanciamezőt képeznek, a kóros csíráknak, degeneratív típusoknak nem nyújt kedvező környezetet, mivel ezeknek egy másmilyen rezgésspektrumuk van. Így már magyarázható, hogy az EMC kerámiával energetizált víz miért védettebb általánosan a kóros csírákkal szemben.

Turmalin:

Kristályos ásványi anyag. A bolygónkon ez az egyetlen kristály, ami természetéből adódóan képes elektromosságot kisugározni. Nem mesterséges áramforrás, hanem a természet ajándéka. E tulajdonsága miatt a mély infravörös sugarak és a negatív ionok forrása.

Javítja a vérkeringést, csökkenti a stresszt, növeli a mentális állóképességet és az immunrendszer erejét.

A turmalin által kisugárzott mély infrasugarak (rövidítése FIR – far infra red ) a testünket a víz frekvenciájára hangolják. A testünk molekulái ugyanazt a rezgésfrekvenciát veszik fel, amivel a víz rendelkezik. A turmalin elektromágneses sugárzását a test elnyeli, és ez az elektromágneses hullám-energia megemeli az anyag molekuláris rezgésszámát. Ez egy egészen fantasztikus kapcsolat az anyag és az élő szervezet között. Az élő szervezet magába szívja ezeket a mély infrasugarakat 8-14 mikronos hullámhosszon. Ezáltal az élő szervezet energiaszintje megnő, a molekulák rezgésszáma emelkedik. Ez aktivizálja a sejteket, és a sejtanyagcserét.

Az alábbi, egészségre kifejtett pozitív hatásait mutatták ki:

Immunrendszer-erősítés:

fokozza az interferon-termelést, aktiválja a macrophagokat, a természetes ölősejteket – ennek a vírusfertőzések, a daganatos megbetegedések és az ízületi gyulladások kezelése területén számos pozitív eredményt tulajdonítanak.

Antimutagén hatás:

eddig ismeretlen hatásmechanizmussal véd a kémiai anyagok és a radioakítv sugárzás mutagén (mutációt, áttételesen rákot okozó) hatásával szemben.

Fájdalomcsillapítás:

ezt a hatását részben a morfin receptorok ingerlése, részben a morfin-szerű molekulák lebontásának gátlása révén fejtheti ki.

Antioxidáns hatás:

általánosságban az egészségmegőrzés szempontjából fontos kiemelkedő antioxidáns tulajdonsága, mely a keringési rendszer és a központi idegrendszer optimális működéséhez járul hozzá.

Hangulatjavító:

ismert, hogy fokozza a szerotonin termelődését, így kedélyjavító hatással is rendelkezik.

A turmalin kristály különleges tulajdonsága, hogy hő hatására és dörzsölésre feltöltődik, polarizálódik. A kristály tengely irányában egyik végén pozitív, míg másik végén negatív töltést mutat. E tulajdonságát használják ki a turmalinban lévő ionrácsos összetevők (ionrács: az ionok szilárd halmaza) felszabadítására.

Korlátlan ideig felhasználható.

 

UV lámpa komplett 6 W/ 1 GPM

Az UV lámpa elpusztítja a vízben lévő vírusok és baktériumok jelentős részét, valamint meggátolja azok elszaporodását.

Szükséges lehet pl. fúrt kutak vízének ivásra és főzésre történő felhasználásakor, vízminőségtől függően.

Az UV lámpa komplett 6 W/ 1 GPM tulajdonságai:

Hosszúság: 260 mm

Átmérő: 50 mm

1 db izzóval, 6 W

Teljesítmény: 5760 l/nap

Csatlakozás: 1/4″

MI VAN A CSAPVÍZBEN VALÓJÁBAN?

A csapvíz összetételének témája egy örök kérdéskört hordoz magában, hiszen rengeteg kutatás és vélemény született meg ezzel kapcsolatban a pozitív és negatív oldalon egyaránt. Az ivóvizet olyan mélyfúrású kutakból, illetve folyókból nyerjük, amelyekbe szennyvizeinket is engedjük.  Nemcsak az általunk használt víz kerül vissza, de olyan további káros anyagok is rontják a víz minőségét, mint például:

 • a mezőgazdaságban használatos szerek, amelyek a talajvízbe kerülve szennyezik a vizet,
 • a különböző káros anyagok (nitrogén-oxidok, kén-dioxid) levegőbe jutása révén szennyezik az esővizet, amely csapadék formájában kerül vissza a folyókba, tengerekbe, óceánokba,
 • a gyárak melléktermékei, amelyek szűrés nélkül kerülnek vissza vizeinkbe,
 • a háztartási hulladékok, amelyek vízbe öntve okozhatnak kárt annak minőségében,
 • valamint a kőolaj és annak maradványai, amely a víz felszínén egy réteget képezve elzárja a napfényt a vízben élő élőlényektől, ezzel megakadályozva azok gázcseréjét.

Vizeink szennyezésével nemcsak a saját környezetünket, de az élővilágot és egészségünket is károsítjuk. Ide tartozik minden olyan tevékenység (legtöbbször emberi beavatkozás), amely fizikai, kémiai, biológiai, bakteriológiai, illetve radiológiai tulajdonságában csökkenti vagy megszünteti a víz emberi fogyasztásra való alkalmasságát. Az imént említett tények csak töredékei azoknak az anyagoknak, amelyek szennyezik a vizet.

Bár rengeteg tisztítási mechanizmuson megy keresztül a víz, amíg eljut az Ön otthonába, azonban ez még mindig nem az a minőség, amire valóban szüksége van szervezetének.

 

TDS műszer CD-97

A TDS mérőműszer a vízben oldódó anyagok mennyiségét méri.

Nem kizárólag csak a káros, vagy csak a hasznos vízben oldódó anyagokat méri, hanem mindkettőt együttesen.

A műszer kijelzője három számjegyű, ez a mérés mértéke, a vízminta mg/l- ben mérve.

 

RO-rendszerrel működő víztisztító berendezés. Tartály nélküli, közvetlen átfolyású, így a tiszta víz azonnal fogyasztható. A berendezést célszerű a mosogatópult alá (vagy 2-3 m-en belül) vagy a szekrényben elrejteni. A mosogatón a régi csap mellett csak egy szép hattyúnyakú csap látszik, amelyből a tisztított, energetizált vizet kapjuk. A 3 előszűrő segít abban, hogy meghosszabbítsa a rendszer és az RO-membrán élethosszát, és abban is, hogy kiváló hatásfokkal működjön.
Felépítése: Három előszűrő (PP 5 μ + G.A.C. + PP 1 μ) + RO membrán + utószénszűrő + beszerelési tartozékok + szivattyú + csap.
Mérete: magasság/mélység/szélesség: 48/24/38 cm.
Működési feltétel: min. 1 bar nyomás. Vezetékes víz rákötést, szennyvízelvezetést, és 220V-os csatlakozást igényel.
Teljesítmény: vízhozam 360 liter/nap, kb. 30-50 liter/óra, víznyomástól és szennyezettségtől függően.
Tartály: Nincs tartály, direkt-átfolyós rendszer.
Kiegészíthető: UV lámpával, energetizálóval, tartállyal és utánsózóval többletköltség ellenében.

Szűrőcsere: Félévente vagy évente szükséges.

Adatok
Cikkszám
AK04
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!