Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/6120911

Energetizáló Kerámia Egység (EMC + Tourmaline)
Energetizáló Kerámia Egység (EMC + Tourmaline)
25 000 Ft

Energetizáló Kerámia Egység (EMC + Tourmaline)

Energetizáló kerámia egység (EMC + Tourmaline)

Az EMC kerámia egy lehetőséget kínál, hogy újra regenerálódjon a víz, a turmalin javítja a vérkeringést, csökkenti a stresszt, növeli a mentális állóképességet és az immunrendszer erejét. Meglévő víztisztítók tökéletes kiegészítő eleme!

Szürke, rideg, magas hőfokon kiégetett kerámia, szonda alakú. Kicsinyíti a vízklasztereket, csökkenti a felületi feszültséget és gátolja az oxidációt, infravörös sugarakat bocsát ki. Aktiválja és energetizálja a vizet, elősegíti a víztisztulást, javítja az ivóvíz minőségét és a víz felvételét a szervezetbe. Jól megmunkálhatók láncok és karkötők elemeinek kialakítására.

25 000 Ft
Részletek

A víz energetizálása:
A magányos vízmolekulák gyenge kötésekkel molekulahalommá állnak össze, amelyeket klasztereknek nevezünk. A vízenergetizáltság mértékének egyik indikátora ezeknek a klaszter-szerveződéseknek a nagysága. Minél kisebb a víz-klaszter, annál könnyebb a tápanyagok és ásványi anyagok behatolása a sejtbe, és a káros anyagok eltávolítása.
Az EM kerámia előidézi a klaszterek méretének csökkenését, s ezáltal energetizálja a vizet.

Az EMC kerámia kódolja és átadja a rezgéseiből származó információkat a víz szerkezetébe, elősegítve ezzel a szervezet anyagcseréjét.

Az EMC kerámia leírása:
Az EMC kerámia egy különleges alapanyagból, a Kibushi-ból készül. Ez az anyag őskori mikroorganizmusokat tartalmaz, olyan szerves anyagokat és enzimeket, amelyek több, mint 1 millió évesek. A Kibushi EM-BIO1-gyel és EM-mel történő fermentálás után 800-1200°C-on légmentesen kerülnek kiégetésre. A fermentáció által az anyag ásványi anyagainak kristályos szerkezete megőrzi a tipikus energetizáló ujjlenyomatait ezeknek az összetevőknek.

Az EMC kerámia hatásai

 • Aktiválja és energetizálja a vizet
 • Javítja a(z ivó)víz minőségét
 • Segíti a sejtek anyagcseréjét a szervezetben
 • Javítja a víz szállítóképességét a létfontosságú összetevőkkel kapcsolatban
 • Erősíti a víz tisztulását
 • Optimalizálja a víz oldó- és kötőerejét a:
  – Vízklaszterek kicsinyítésével
  – A felületi feszültség csökkentésével
  – Infravörös sugárzás kibocsátásával

A kerámia által leadott elektromágneses sugárzás energetizálja a vizet. Emellett a nagyobb klasztereket kisebbekre bontja. A víz felületi feszültségét csökkenti és ezzel a víz oldó- és kötőképessége erősödik. Ezáltal az üledék és a szennyeződés könnyebben feloldódik, és a feloldott anyagok könnyebben transzportálódnak, illetve lebegnek szabadon. Az EMC kerámiával kezelt víz könnyebben keresztülhatol a sejthártyán. Azonkívül az elektromágneses sugárzás hozzáadódik a hosszúhullámú infravörös sugárzáshoz, ami a mélyszöveti hatékonyságot rendkívüli módon javítja. A kerámia égetése során rögzült összetevők és mikroorganizmusok tipikus rezgései a kerámiából kisugárzásra kerülnek, és a vízben elterjednek. Egy probiotikus (életet segítő) rezonanciamezőt képeznek, a kóros csíráknak, degeneratív típusoknak nem nyújt kedvező környezetet, mivel ezeknek egy másmilyen rezgésspektrumuk van. Így már magyarázható, hogy az EMC kerámiával energetizált víz miért védettebb általánosan a kóros csírákkal szemben.

Turmalin:

Kristályos ásványi anyag. A bolygónkon ez az egyetlen kristály, ami természetéből adódóan képes elektromosságot kisugározni. Nem mesterséges áramforrás, hanem a természet ajándéka. E tulajdonsága miatt a mély infravörös sugarak és a negatív ionok forrása.

Javítja a vérkeringést, csökkenti a stresszt, növeli a mentális állóképességet és az immunrendszer erejét.

A turmalin által kisugárzott mély infrasugarak (rövidítése FIR – far infra red ) a testünket a víz frekvenciájára hangolják. A testünk molekulái ugyanazt a rezgésfrekvenciát veszik fel, amivel a víz rendelkezik. A turmalin elektromágneses sugárzását a test elnyeli, és ez az elektromágneses hullám-energia megemeli az anyag molekuláris rezgésszámát. Ez egy egészen fantasztikus kapcsolat az anyag és az élő szervezet között. Az élő szervezet magába szívja ezeket a mély infrasugarakat 8-14 mikronos hullámhosszon. Ezáltal az élő szervezet energiaszintje megnő, a molekulák rezgésszáma emelkedik. Ez aktivizálja a sejteket, és a sejtanyagcserét.

Az alábbi, egészségre kifejtett pozitív hatásait mutatták ki:

Immunrendszer-erősítés:

fokozza az interferon-termelést, aktiválja a macrophagokat, a természetes ölősejteket – ennek a vírusfertőzések, a daganatos megbetegedések és az ízületi gyulladások kezelése területén számos pozitív eredményt tulajdonítanak.

Antimutagén hatás:

eddig ismeretlen hatásmechanizmussal véd a kémiai anyagok és a radioakítv sugárzás mutagén (mutációt, áttételesen rákot okozó) hatásával szemben.

Fájdalomcsillapítás:

ezt a hatását részben a morfin receptorok ingerlése, részben a morfin-szerű molekulák lebontásának gátlása révén fejtheti ki.

Antioxidáns hatás:

általánosságban az egészségmegőrzés szempontjából fontos kiemelkedő antioxidáns tulajdonsága, mely a keringési rendszer és a központi idegrendszer optimális működéséhez járul hozzá.

Hangulatjavító:

ismert, hogy fokozza a szerotonin termelődését, így kedélyjavító hatással is rendelkezik.

A turmalin kristály különleges tulajdonsága, hogy hő hatására és dörzsölésre feltöltődik, polarizálódik. A kristály tengely irányában egyik végén pozitív, míg másik végén negatív töltést mutat. E tulajdonságát használják ki a turmalinban lévő ionrácsos összetevők (ionrács: az ionok szilárd halmaza) felszabadítására.

Korlátlan ideig felhasználható.

Adatok
Cikkszám:
EEMCT
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!