Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/6120911

Energetizáló Kerámia Egység 4in1
Energetizáló Kerámia Egység 4in1
12 500 Ft

Energetizáló Kerámia Egység 4in1

Energetizáló kerámia egység 4in1.

 

Örvényáram, természetes földmágnes kövek, kerámia golyók, féldrágakövek. Ezek mind természetes rezgések és az élet forrásai.

Természetes vízkezelés és környezettechnológia. A kerámiákon átörvénylett tiszta víz az élet forrása, mind a családok, mind az irodában dolgozó emberek számára.
Kioltja, törli a vízből a káros rezgéseket, éltető energiával tölt fel.
Speciális kerámia golyók, melyek a vizet pozitív töltéssel látják el. A remek ízhatás és a töltöttség érzése egyedülálló!

Az energetizáló tartalma: 

  • kerámia gyöngyök
  • két típusú maifan kő
  • korallmészkő

Funkciói: 

  • Infravörös sugárzás kibocsátása
  • Negatív ionok képzése
  • Anyagcsere és vérkeringés támogatása
  • Szervezet számára szükséges mikrotápanyagokat biztosít

Fontos: A szűrő csak tisztított vízzel használható!

12 500 Ft
Részletek

Az Energetizáló egység 4in1 az RO-rendszerhez csatlakoztatható.

A víz több lépcsőben áramlik át az energetizáló egységen. Az eredeti éltető struktúrájának eléréséhez a kavicsok és a kerámiagolyók örvénylésre késztetik. A vízben maradt káros információk a kerámiagolyók segítségével letörlődnek, és a tiszta víz pozitív rezgésekkel töltődik fel. A földmágnes kerámiákon való áthaladása során a víz negatív ionokkal töltődik fel, majd a zúzott korallok (vagy hegyikristályok, féldrágakövek) földrezgéssel és a tenger rezgéssel harmonizálják, strukturálják tovább a tiszta vizet.
A strukturált vizet szervezetünk sokkal kevesebb energiaráfordítással tudja a saját képére formálni, mint a strukturálatlan, vegyi szennyeződésekkel terhelt vizet!

A MEGFELELŐ ÁSVÁNYI ANYAG TARTALMÚ TISZTÍTOTT VÍZ

Nem mindenkinek van lehetősége, hogy ásványvizet vételezzen közvetlen az otthonából, vagy az otthona közvetlen közeléből. Ezért marad a vezetékes ivóvíz. A magyarországi vezetékes ivóvíz jó minőségű, ám tisztításra szorul a sok oldott- és oldatlan állapotban lévő szerves- és szervetlen szennyeződések miatt.

Maximális átfolyás: 0,5 GPM

Maximális nyomás: 125 PSI

Üzemelési hőfok: 5~40 °C

Élettartam: 12 hónap

Az energetizáló élettartama függ a rajta átfolyó víz minőségétől és a használat gyakoriságától.

Adatok
Cikkszám:
FTA10-A
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!