ASZTALI SZŰRŐ SW 1

ASZTALI SZŰRŐ SW 1
11 900 Ft

Az asztali vízszűrő közvetlenül a konyhai csapra csatlakoztatható.

Szénszűrője kiszűri a klórt és a szennyeződéseket.

Részletek

Esztétikus, egyvezetékes asztali, mechanikai szűrő. Közvetlenül a konyhai csapra szerelhető. Aktív szénszűrője ugyanakkor megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött aktív klórt, fenol-származékokat, az íz- és szagrontó anyagokat.

Kis mérete, súlya és kialakítása miatt használható konyhában, munkahelyen, de nyaraláskor, üdüléskor sem kell lemondanunk a tiszta vízről, mert ezt az eszközt oda is magunkkal vihetjük.

Az asztali szűrő SW 1 minősített anyagokból és a legmodernebb technológiával készült.

A praktikus, menetes szűrőház alkalmazása miatt a szűrő cseréje nagyon egyszerű, bárki elvégezheti. Az új generációs széria további előnye, hogy kizárja a szűrőcserekor bekövetkező visszafertőzés lehetőségét is. A ház anyaga könnyen tisztítható polipropilén. A minden irányba forgatható csap rozsdamentes krómozott acél. Üzembe helyezése egyszerű, használata gazdaságos.

Technikai adatok:

szűrő méret: 10″
szűrő tipus: G.A.C.
szükséges minimum víznyomás: 0,5 bar
szűrőcsere periódus:

3 hónap (a vízminőségtől és a
szennyezettség fokától függően)

működési hőmérséklet:

1-50 ° C között (fagyveszély
esetén vízteleníteni kell)

tartozékok:

aktív szénszűrő +
csatlakozó váltószelep + kifolyó csap

Mi van a csapvízben valójában?

A csapvíz összetételének témája egy örök kérdéskört hordoz magában, hiszen rengeteg kutatás és vélemény született meg ezzel kapcsolatban a pozitív és negatív oldalon egyaránt. Az ivóvizet olyan mélyfúrású kutakból, illetve folyókból nyerjük, amelyekbe szennyvizeinket is engedjük.  Nemcsak az általunk használt víz kerül vissza, de olyan további káros anyagok is rontják a víz minőségét, mint például:

  • a mezőgazdaságban használatos szerek, amelyek a talajvízbe kerülve szennyezik a vizet,
  • a különböző káros anyagok (nitrogén-oxidok, kén-dioxid) levegőbe jutása révén szennyezik az esővizet, amely csapadék formájában kerül vissza a folyókba, tengerekbe, óceánokba,
  • a gyárak melléktermékei, amelyek szűrés nélkül kerülnek vissza vizeinkbe,
  • a háztartási hulladékok, amelyek vízbe öntve okozhatnak kárt annak minőségében,
  • valamint a kőolaj és annak maradványai, amely a víz felszínén egy réteget képezve elzárja a napfényt a vízben élő élőlényektől, ezzel megakadályozva azok gázcseréjét.

Vizeink szennyezésével nemcsak a saját környezetünket, de az élővilágot és egészségünket is károsítjuk. Ide tartozik minden olyan tevékenység (legtöbbször emberi beavatkozás), amely fizikai, kémiai, biológiai, bakteriológiai, illetve radiológiai tulajdonságában csökkenti vagy megszünteti a víz emberi fogyasztásra való alkalmasságát. Az imént említett tények csak töredékei azoknak az anyagoknak, amelyek szennyezik a vizet.

Bár rengeteg tisztítási mechanizmuson megy keresztül a víz, amíg eljut az Ön otthonába, azonban ez még mindig nem az a minőség, amire valóban szüksége van szervezetének.

Adatok
Cikkszám
Asztali_SW1
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!