Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/6120911

ARZÉNMENTESÍTŐ PATRON
ARZÉNMENTESÍTŐ PATRON
15 000 Ft

ARZÉNMENTESÍTŐ PATRON

Arzénmentesítő töltet

Az arzén egy olyan nehézfém, amely az emberi testbe kerülve képes túlterhelődni. A szervezet kis mértékben, egy ideig képes magától kiüríteni az arzént, de ha már túl sok halmozódott fel, és a szervezet is le van gyengülve, illetve stresszes életmódot folytatunk, akkor különböző belső vagy külső megbetegedések alakulhatnak ki. A felgyülemlett nehézfémek viszont hosszú hónapok után, segítséggel tudnak csak távozni. Tiszta vízzel érdemes megelőzni, illetve karbantartani a testünket, hogy a túlterheltség ne alakulhasson ki!

15 000 Ft
Részletek

Az arzénmentesítő töltet tulajdonságai:

GEH (granulált vas-hidroxid) tartalmú szűrőbetét, mely képes arra, hogy eltávolítsa az arzént a vízből, anélkül, hogy bármilyen káros anyagot bocsájtana ki magából. A víz PH értékét sem változtatja meg. A betét összesen 0,5-1 g arzént képes megkötni.  Normál egészségügyi határértékű, arzéntartalmú víznél (10 μg/l) a kapacitása kb. 20.000 liter.

Prof. dr. Török Szilveszter: A méregtelenítés fontossága

Életünkben mindannyian tapasztaljuk:

  • Napjainkban a betegek száma egyre emelkedik.
  • 130.000-féle vegyi szennyezőanyag terhelheti szervezetünket.
  • Amerikában bejelentették: az elhalálozások nagyobb részéért a kemizáció és a vegyi anyagok a felelősek.
  • A vegyi szennyezők ivóvizeinkkel közvetlenül bejutnak szervezetünkbe? Pasteur kijelentése: “betegségeink 90%-át megisszuk” – ma már hétköznapjaink valósága.
  • Sajnos sem a vezetékes víz, sem az ásványvíz nem támogatja hatékonyan szervezetünk méregtelenítését. (dr. Morell)

A legfőbb problémák:

  • Vizeink szennyezettek, és ki vagyunk téve a vezetékes víz veszélyeinek.
  • Keveset és rosszat iszunk.
  • Ha szervezetünk nem jut alacsony ásványianyag-tartalmú tiszta vízhez, sejtjeink nem képesek méregteleníteni, és kiválasztásunk egyre nehézkesebbé válhat.
  • Az eredmény: immunrendszerünk gyengülhet, közérzetünk romolhat.

„Az egészséges élet, s minden gyógyulás alapja a méregtelenítés, amelynek létrehozója a tiszta víz. Fontos megértenünk, hogy szervezetünk anyagcseréje, méregtelenítése a tiszta víz oldó-tisztító erején áll vagy bukik.
Ha az ivással bevitt víznek nincs oldó hatása, akkor nem működik a sejtozmózis, a méregtelenítés, és vizeink szennyeződései, kiválasztásunk végtermékei a saját testünkben rakódnak le, belső keringési rendszerünk eldugul, megjelennek a betegségek.” (Prof. dr. Török Szilveszter)

Adatok
Cikkszám:
RA068
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!